OM OS

Om Bork Bådelaug

Bork Bådelaug (BBL) – stiftet i 1974 – er klubben for fritidssejlere med båd i Bork Havn. Formålet med BBL er at være bindeled til kommunen – der ejer havnen – og til andre foreninger med interesser på eller omkring Bork Havn for derved at være orienteret om aktiviteter der kan påvirke eller have sejlernes interesse.

BBL arbejder til stadighed på at skabe og bistå ved aktiviteter til glæde for sejlere i havnen ved forskellige faste aktiviteter såsom Standerhejsning ved sæsonstart, sammenkomster til Pinse, Midsommer og Afriggerfesten ved sæsonafslutning.

Desuden har BBL forskellige udvalg til varetagelse af for eksempel Juniorerne med træning for børn og unge, Kapsejlads der afholdes onsdage i sæsonen, Motorbådsudvalg som blandt andet arrangerer ture til andre havne i fjorden og et festudvalg når det er nødvendigt.

Klubbens medlemmer har adgang til klubhus og multiskur hvor der er bad, toilet og opholdsstue med køkken.

Klubben er medlem af af Dansk Sejlunion.

Vores intention er sammen med Dansk Sejlunion (DS) og andre sejlads interesserede at fremme kendskabet og glæden ved at kunne håndtere vore fartøjer (alt hvad der kan flyde på vand og samtidig fragte personer og/eller gods) rundt i fjorde, sunde og en gang imellem på åben hav. Ydermere ønsker vi i BBL at sikre overgivelsen af denne viden til næste generation gennem et aktivt ungdoms arbejde.

Som medlem af BBL har man mulighed for og ret til at indsende forslag til præsentation på generalforsamlingen hvor et bådmedlemskab giver en stemme.

Vedtægter

Bork Bådelaugs vedtægter.

Referater

Referater fra foreningens bestyrelsesmøder.

Bestyrelsen

Vores vision er at skabe et fællesskab for alle sejlere. Vi er et aktivt og engageret laug, der vægter fællesskab og oplevelser højt.

Torben Jarl Jensen

Formand
E-mail: tjarl@live.dk

Kaj Gylling Hansen

Næstformand
Tlf.: 21651516
E-mail: kajgylling@gmail.com

Stig Madsen

Kasserer

E-mail: bbl.kasserer@gmail.com

Leif Nøregaard

Sekretær
Tlf: 61288046
E-mail: Naverl28@hotmail.com

Mikkel Larsen

Menig medlem
Tlf: 22361769

Svend Simonsen

1. Suppleant

Helle Frøjk Laugesen

2. Suppleant

Glen Andersen & Orla Hansen

Revisorer
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.