for juniorer

Er du vild med frisk luft og et godt fællesskab, så er sejllads lige noget for dig !

Hos Bork bådelaugs juniorafdelingen vil altid være instruktører og erfarne medlemmer til at hjælpe dig godt i gang. Juniorafdeling tilbyder sejlads for både nye og mere erfarne sejlere fra 7 år og op og der vil være garanti for gode stunder. Klubben holder til på Bork Havn og vi sejler på Ringkøbing-fjord, som ofte har gode sejlerforhold.

Træning hver tirsdag

Sejlsæsonen starter i april og vi sejler hver tirsdag. Vi mødes ved multiskuet på Bork Havn, her opbevares jollerne, udstyret og der er bad, – toilet og omklædningsfaciliteter.

Program

Vores vision er at skabe et fællesskab for alle sejlere. Vi er et aktivt og engageret laug, der vægter fællesskab og oplevelser højt.

Vores joller

Du vil få en jolletype udlånt som passer til dig. Jollen skal du gøre sejlklar, sejle i og pakke sammen til hver træning. Er du ny til sejlads får du selvfølgelig hjælp og undervisning i det. Ellers er der altid mulighed for at få hjælp fra en kammerat, mor, far eller instruktørerne. Går noget i stykker sørger vi for at reparere det. Klubben tilbyder forskellige jolletyper.

  • Optimistjolle: Enmandsjolle, er god til helt nye og unge sejlere, den er simpel og sikker at sejle.
  • Tera: Enmandsjolle, til dem der vokset ud af optimistjollen eller er kommet sent i gang.
  • Feva: topersonersjolle der er oplagt, hvis man er vokset ud af optimisten og har en god sejlerkammeret
  • 29’er: Tomandsjolle, hvor den ene står i trapez. Jollen er til lidt mere erfarne sejlere.

Når vi er på vandet i jollerne er det altid i våddragt/tørdagt, og redningsvest. Det kan hurtig blive koldt på vandet, så husk gerne hue og handsker, samt håndklæde til bad bagefter. Klubben har våddragter, og redningsveste du kan starte med at låne.

Forældre og brovagt

Ved hver træning er der en forældre der har brovagt. Brovagten har ansvar for at sende bådene ud og tage imod dem igen. Der udleveres en radio til at komme i kontakt med instruktørene ude på vandet og omvendt. Klubben har flere gummibåde til rådighed som instruktørene anvender. Klubben har en sikkerhedspolitik, som mor/far skal sætte sig ind i.

Øvrige aktiviteter

Der er mulighed at deltage i flere sommercamps over sommeren i blandt andet i Sunds og Ringkøbing. Om vinteren hvor det er for koldt til at sejler er der indendørs aktiviteter og hyggelig samvær en gang i måneden.

Kontingent

Pris. 650,- sæson + vintertræning.

Kontakt

Er du interesseret eller har du andre spørgsmål omkring juniorafdeling kan du ringe til: Mikkel Larsen 22361769

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.