referater

Bestyrelsemøde referat 26/09-2019

Til stede. : Niels Bliddal ,Kaj Hansen ,Anne Skovbølling og Leif Jensen .

Fraværende : Mikkel Larsen

Regnskab for 2018 er godkendt af revisorene og lagt på hjemmesiden.

Fejlen som gjorde at generalforsamlingen ikke kunne godkende regnskabet blev fundet ved at årets resultat for 2016 ikke blev ført på egenkapitalen men posteret på anden konto – dette er ifølge ekstern revisor en normal fejl som skulle have været rettet før aflevering af regnskabet til klubbens interne revisorer.

Åbningsbalancen er blevet rettet sådan at vores regnskab er korrekt for det afsluttende regnskab for 2018.

Vi har gennemgået årets tal til club og regnskabet ser fornuftigt ud – der mangler dog indbetaling fra nogle få juniorer og enkelte seniorer – der rykkes for indbetalingerne.

Juniorerne holder Hallowen den 26/10-19

Deltagere i Dansk Sejlunions klubkonference som foregår i Vingstedcentret 15 – 16 november aftales med N.B. For tilmelding inden 6/10.

Budget til regnskabsaflæggelsen i 2020 laves på fælles møde med juniorerne 30/10-19 klokken 19.00.

Hjertestarteren på havnen har været i brug og ved efterfølgende service er vi blevet gjort bekendt med at opbevaring udendørs om vinteren som det er nu skader apparatet. Kaj undersøger hvad prisen vil være for et skab til udendørs brug og Niels undersøger hvem og eventuelt hvor mange der vil være med til at dække omkostningerne herved.

Afriggerfest 2/11 19 . Kaj laver invitation – Anne lægger på hjemmesiden – Lasse V. Og Leif finder menu og står for at tage imod bindende tilmelding.

Næste møde : 30/10 – 19

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.