referater

Bestyrelsemøde referat 21/05-2012

Deltagere: Edith, Ib, Kim, Peter og Stig.

 

Mødet indledes med et besøg af en hjertestarter-sælger fra LOTEK. Han er bosiddende i Tarm – og har givet os et godt tilbud på en hjertestarter. Hjertestarteren demonstreres, og bestyrelsen beslutter, at det skal være den. Man ønsker at montere den udenfor. Derfor skal der en vandtæt kasse til. Den er iøvrigt installeret med alarm. Meningen er, at hjertestarteren skal sidde på stakittet til grillpladsen ved den store P-plads i sejlsæsonen – og i vinterhalvåret indenfor i klubhuset. Pris 12.000 kr. + moms.

Juniorafd. anmoder om lov til at bruge af de 10.000 kr., der blev givet af Nordea for et par år siden. De skal bruges til nye sejl til optimistjollerne.

Med hensyn til diverse stævner for juniorerne, nævnes det, at det må være forældrene selv, der får deres børn tilmeldt.

Kassereren har modtaget to stk. PBS-afmeldinger. Der er mailet og SMS’et – uden svar. Hun vil sende en rykkerskrivelse ud fra en standardformular, hvor der gøres opmærksom på, at fordel ved ansvar bortfalder ved udmeldelse af BBL.

Vi er blevet tilbudt en nyere, mindre fryser, end den der står i klubhuset. Den er endvidere mere strømbesparende end den, vi har.

Arbejdsdagen gik rigtig fint – en masse blev ordnet. Til dagen deltog 35 mand. De resterende småting vil blive lavet i løbet af sommeren.

Strøm, vand og tømning af holding-tank på servicebro. Det er tosset ikke at få lagt strøm og vand ud på broen nu – og samtidig få klargjort til tømning af holding-tank. Rita S. Thomsen og Ole Kamp gøres opmærksom herpå.

Desuden gøres RKSK opmærksom, at det vil være en rigtig dårlig ide at lukke for strømmen i vores højsæson i forbindelse med opsætning af kortautomater.

Eftersom ingen har meldt sig som afløsere i festudvalget, har bestyrelsen selv arrangeret årets pinsefest. Det er ikke bestyrelsesarbejde – og bliver der ikke nedsat et festudvalg, vil der ikke blive nogen arrangementer af den art i fremtiden.

Ref. Stig Madsen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.