referater

Bestyrelsemøde referat 09/09-2013

Deltagere: Ib, Kim, Peter J., Peter T. og Stig.

 

 

Vindmåler kommer ikke op i år. Da man var klar til at sætte den op, var liften i uorden, og da liften virkede igen, havde man ikke tid. Den kommer op til april næste år.

100 års jubilæet var gennemgående en succes – både med hensyn til aktiviteter, turister på havnen og ikke mindst – vejret. BBLs aktiviteter forløb godt og alting virkede. Tovtrækningen var dog ikke gennemført nok – det tog fiskerne under 5 min. at trække BBL’ere i havnen. Der skal være noget mere show omkring det – og en speaker, der kan fortælle, hvordan MHV ”redder” folk op af vandet. Slidsken skal også modificeres lidt, så det bliver nemmere at trække både op. Morgenkaffen dagen efter som en del af tursejlads-projektet blev afviklet og i dæmpet stemning qua gårsdagens tragedie.

Konsulent fra DS til at holde foredrag om tursejlads kontaktes af Ib. Han skal maile lidt oplysninger om, hvad han vil fortælle om og hvilke datoer, han kan komme. Min. 25 deltagere ellers aflyses. Arrangementet annonceres på hjemmesiden med tilmelding og slås op i kassen ved Bryggen – og har vi datoen, kan denne annonceres ved afriggerfest.

DS afholder klubkonference i Vingsted den 22.-23. nov.

Afriggerfest afholdes 5. oktober. Ib vil drøfte med Erland, om Restaurant Panorama er villig til at gå ned i lidt under 200 kr. pr. mand for to-retters menu. Bork Kro kunne også spørges.

Peter T. har undersøgt, hvad det vil koste at overdække én af grilpladserne – 40.000 kr. Han foreslår, at man sætter vindue i ”skuret” på Bryggen, fjerner porten og shiner rummet op. Evt. opsætte læsejl og en markise udenfor. Så kunne det sagtens bruges som grillplads i dårligt vejr.

Vi kunne søge om to store markedsparasoller til hurtig opsætning på grillpladserne. Stig vil se, hvad der er af muligheder.

BBLs og efterskolens containere ser strenge ud. Når lokalplan evt. åbner op for at bygge en hal, skal vi have kigget på det.

Kasko endnu ikke opsagt på RIB’en. Peter J. har modtaget materiale fra Codan og arbejder på det.

Afskærmning af skrue på RIB’en skal vi have gjort noget ved. Kim kigger på sagen.

Kim oplyser endvidere, at det i år er nødvendigt med større service på RIB’ens påhængsmotor. Man har kendskab til billig, men seriøs mekaniker.

Peter J. har modtaget et par udmeldelser og effektuerer i henhold til vedtægter. Praksis er, at man er medlem for eet år ad gangen.

Aftensejlads med Marinehjemmeværnet. Peter J. har gode kontakter og finder ud af, hvornår vi evt. kan komme afsted på en sådan tur. Når dato og antal deltagere foreligger, annonceres arrangementet på hjemmesiden.

 

Til brugerrådsmødet den 3. oktober har vi flg.:

Stiger på havnen. Der skal snart til at ske noget. TrygFondens bidrag udløber ultimo juni 2014

Status på dieseltank / tømning af holdingtank

Status på bådvogne / stativer

Kortlæser til baderummene, så nøgler kan udgå

Badekort til juniorafdeling

Bølgebryder ved havneindløb

Stor sten fra gammel kajanlæg ligger ved den store kran

Uddybning fra sejlrende og ud mod stenbøje

Broer dårligt vedligeholdt. Befæstigelse rustet op mellem flydebroer og faste broer. Søm stikker op.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.