referater

bestyrelsemøde referat 09/02-2014

Deltagere: Ib, Kim, Peter T. og Stig.

 

I forbindelse med forslag om nedlæggelse/flytning af vogngården, er BBL blevet taget med på råd. Bestyrelsen er enige om, at frem for at lave transport til ekstern vogngård vil den rigtige og fremtidssikre løsning være at få udfaset vogne og stativer – og så komme i gang med godkendte stativer og løftevogn.

Til generalforsamlingen vil Peter T. sørge for indkøb af øl/vand mv. Kaffe og brød vil Ib og Kim tage sig af.

Der er kommet tilbagemelding fra Hvide Sande og Ringkøbing vedr. fællessejlads, hvor klubberne skal stå med morgenmad til gæstesejlerne. De synes, at arrangementerne i 2013 har været gode – og er klar til at arrangere igen i 2014. Datoerne vil blive annonceret på hjemmesiden.

Ib fortæller, at vi igen har mulighed for at søge Anlægspuljen hos RKSK. For at komme i betragtning kræves en tegning.

Peter T. mener, at vi hos RKSK skal bede om en lejekontrakt med længere opsigelse på leje af Bryggen. Vi er som klub ikke interesseret i at modernisere på bygningen, hvis RKSK kan opsige os med kort varsel.

Ib vil tale med Daniel om det. Daniel burde inviteres ud og se, hvilken forfatning klubhuset er i.

Peter T. har talt med BEAS om, hvad en kortlæser til klubhuset vil koste. De oplyser en pris på 2.000-3.000 kr. + installation og el. Samtidig er RKSK blevet spurgt, om det er i orden, vi opsætter kortlæser til klubhuset, hvorefter en skrivelse kom til underskrift af bestyrelsen, at de accepterer, men ikke vil bruge ressourcer på kodning til vore medlemmer. Bestyrelsen mener ikke, huset vil blive misbrugt af ikke-medlemmer, hvorfor skrivelsen accepteres.

Kim vil på generalforsamlingen orientere om ungdomsarbejdet i 2013, og kan i samme forbindelse nævne, at det har kostet 10.500 at få repareret motoren på RIB’en. Juniorafdelingen vil omdele tlf.bøger omkring 22. februar. Det løber op i omkring 5.000 kr. i indtægt.

Ref. Stig Madsen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.