referater

bestyrelsemøde referat 07/09-2014

Deltagere: Kim, Niels, Peter J, Peter T. og Stig.

 

Der er blevet sponsoreret i alt kr. 4.700 til 40 års jubilæet. Regnskabet er ikke gjort endeligt op endnu. Det er pinsefesten derimod – og der er et mindre underskud på små 1.500 kr.

I forbindelse med opførelse af grillhytte har Niels taget kontakt til en tømrer. Kim oplyser, at han har hørt, at der mangler ca. 300.000 kr. til Multiskuret. Suzi A. holder 1. oktober 2014, hun hasteindkaldes til et møde, så vi kan tage over, hvor hun slipper. Lars Bægaard fra efterskolen kontaktes endvidere. Kim er på sagen. Samtidig ønsker vi at vide, hvad Naturstyrelsen konkret mente om vore tiltag angående byggeri.

Peter T. og Kim vil undersøge, hvad en beskyttelses-ring rundt om skruen på RIB’en koster.

Der er ved at blive annonceret en tur til messe i Hamburg. BBL vil give et tilskud på 100 kr. pr. person, der ønsker at tage af sted. Gælder naturligvis kun for både, der er medlem af BBL. 2 pers. pr. båd er vel grænsen?

Vindmåler. Ja, den historie verserer endnu. Peter Elektro vil kigge på den og kontakte Raymarine. Hvis vi kan bevise, at den aldrig har duet, vil Hvide Sande Både refundere pengene.

Peter T. er ved at undersøge, hvad trådløst netværk på havnen vil koste.

Bestyrelsen vil gerne mødes med de andre havne omkring fjorden for at diskutere, hvilke tiltag der kan gøres her i fjorden. Eksempelvis om det er muligt at uddybe ned til Nymindegab eller få en bro etableret ved Skodbjerge. Det kunne også være fælles aktiviteter og kurser.

De andre havne har i øvrigt ønsket, at der ret tidligt – allerede i år – bliver sendt aktivitetsplan ud for 2015, f.eks. fællesturene.

RKSK har fremsendt forslag til lejekontrakt. Den er blevet skimmet igennem – og absolut ikke acceptabel fra vores side. Bl.a. pga. en kort opsigelse fra kommunens side. Vi har ønsket en langtidskontrakt, hvis der skal renoveres i klubhuset. Niels kontakter Daniel for at mødes med ham og diskutere vore behov.

Der spørges til hvor langt lokalplanen egentlig er? Det finder Stig ud af.

Næste møde 2/11 kl. 14.00 hos Peter J.

Ref. Stig Madsen

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.