referater

Bestyrelsemøde referat 03/01-2011

Deltagere: Ib, Johannes, Kim og Stig.

 

  • Statsforvaltningen har afsagt kendelse mht. medlemspligt i Bork Både Laug ved leje af bådplads i Bork havn. Kendelsen lyder på, at man ikke kan forlange tvungent medlemskab af BBL, når der lejes plads i Bork havn. Denne kendelse drøftes i bestyrelsen, og det besluttes at:

 

– kontakte DS og lade én af deres jurister (eller DIF’s) kigge på sagen,

– sætte et møde i stand med RKSK, når deres jurist har kigget på sagen.

 

Det bliver diskuteret, hvorvidt det er muligt at lave nogle pladser havnen, der er forbeholdt ikke-medlemmer med fiskejoller eller småbåde.

 

Ib kontakter Rita Sand Thomsen og aftaler mødedato.

 

 

  • RKSK har efterlyst, hvad vi som brugere finder vigtigt at få lavet på havneområdet i løbet af 2011. Svaret vil blive: Servicebro, uddybning af såvel rende som havn, få pæle skiftet og samtidig overveje at lave større pladser, stander til oprinkning af slanger, stiger på broerne ned mod vandspejl samt få lagt stenmel på diget omkring havnen. Ib sender liste til Rita.

 

  • Johannes vil lave en liste til Styrbork med fordele ved medlemskab i BBL, så medlemmerne kan se, hvad de får for pengene.

 

  • Generalforsamling sættes til afholdelse den 12/3 2011 kl. 13.00. Bestyrelsen tror, at der kommer mange medlemmer til generalforsamlingen. Derfor foreslås generalforsamlingen afholdt i Sdr. Bork Forsamlingshus. Johannes spørger derude om der er ledig den 12/3.

 

  • Desuden aftales at holde et orienteringsmøde om klubhusbyggeri ca. 14 dage før generalforsamling. Dette møde afholdes på Bryggen. Nærmere oplysninger på næste bestyrelsesmøde.

 

  • Årets sejler er ved at have overlevet sig selv. Det vedtages at der ikke fremover vil blive kåret en Årets sejler.

 

  • Klubjollen (Andelskassen) bør vel få ny sponsor, da vi har skiftet bankforbindelse. Johannes vil undersøge, om Nr. Nebel Sparekasse vil give et bidrag. Samtidig om de vil anoncere i Styrbork.

 

  • 27/4 kl. 19.00 holder kapsejlads-udvalget informationsmøde om årets kapsejlads.

 

  • Næste bestyrelsesmøde i uge 4. Dato kommer fra Ib.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.