referater

Bestyrelsemøde 28/03-2011

Deltagere: Ib, Johannes, Kim, Rudolf og Stig.

 

 • Bestyrelsen starter mødet med at konstituere sig efter den årlige generalforsamling – og bestyrelsen fortsætter uændret med Ib som formand, Johannes som næstformand, Rudolf som kasserer, Kim som bestyrelsesmedlem og Stig som sekretær.
 • Herefter bringes pinsefesten på bane. Bestyrelsen appellerer til festudvalget, at pinsefesten skæres ned til kun at blive afholdt for klubbens medlemmer. Herved kan leje af telt spares væk. Ligeledes aftales det, at fadøls-anlæg er overflødig. Klubben kan sælge kolde øl og vand.
 • I Styrbork nr. 2-2010 annonceredes klubvimpler til salg for 50 kr. stykket. Det vil også være prisen i 2011.
 • Webmaster Hans B. Hansen har tilkøbt, at man ved et login kan læse bestyrelsesreferater mv. på hjemmesiden. Ib foreslår at login skal være bbl1974.
 • Ib og Stig deltog i stiftende generalforsamling i Bork Havn Handelsforening. BBL ønsker ikke at være medlem af foreningen, men vi og fiskeriforeningen vil meget gerne spørges, hvis der er noget, de mangler hjælp til ved deres arrangementer for at trække folk på havnen. Det store tema er at få viderebragt oplysninger på kryds og tværs, når der skal arrangeres noget på havnen, så man ved fælles fodslaw kan stable noget på benene, turister og godtfolk vil til Bork og se.
 • Ved standerhejsning, som i år er den 1. maj, spørger Ib Johannes om han vil prøve at finde en egnet sang.
 • Ib har meldt BBL til konventus i RKSK for at komme i betragtning til tilskud.
 • Opkrævning af kontingent skal BBL som tidligere nævnt selv sende ud. Det vil blive udsendt i maj til betaling 1. juni eller gerne inden.
 • Den store kran er færdigrenoveret – og ihærdige BBL’ere har repareret og forbedret mastekranen. Samtidig er vindmåleren blevet opsat igen.
 • Ved brugerrådsmødet den 23. marts bad RKSK om hjælp til at spare én mio. kr. Landet ligger sådan (i vores terminologi kan man måske med rette sige vandet ligger sådan), at de tre havne Bork, Ringkøbing og Stauning giver et samlet underskud på én mio. kr. årligt – og de penge skal findes. Bork Havn er repræsenteret med et mindre underskud, bl.a. ved en kæmpe strømregning – dobbelt så stor som Ringkøbing! Alternativet er salg af havnene til private investorer. Der hersker en del skepsis omkring, hvorvidt det ville være hensigtsmæssigt, da der ligger store anlægsprojekter forude; f.eks. renovering af broer, kæder, pæle, udgravninger osv. Derfor er bestyrelsen ved at udarbejde forslag til besparelser, så kommunen minimerer underskuddet.
 • Johannes har været ved at konsekvens-beregne lidt på økonomien, hvis medlemstallet falder til mellem 100 og 150 medlemmer. Og ja, der skal pudses af og skæres til, hvis det ender sådan. Beregningen er foretaget ud fra, at vi sidder i eget klubhus, da det vil være svært at forestille sig, at økonomien kan hænge sammen i lejet klubhus.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.