referater

Bestyrelsemøde 14/10-2016

fraværende: Kim (afbud), Tina

Problemer med NETS. Niels er nu indsat som administrator og endelig opkobling af kassereren er under etablering. Indkommende beskeder videresendes af formanden indtil kassereren er opkoblet.

Wi-fi har kommunen påtaget sig at forbedre, jvf ref. fra Brugerrådsmødet.

Niels har forsøgt at kontakte evt. interessante foredragsholdere, der kunne være spændende, at høre. Det er ikke lykkedes endnu og det blev fremført på mødet, at interessen for aftenarrangementer i vinterperioden skulle undersøges ved afriggerfesten….og evt. interesse for fællesarrangementer

Der har ikke været afholdt et møde i den arbejdsgruppe i kommunens regi, som skulle behandle Potentialeplanen for Bork Havn, men på bestyrelsesmødet fremkom flere forslag, som Formanden kan fremføre i gruppen…

I øvrigt fremkom forslag at invitere Per Høgh, som er kommunens leder af havnene i fjorden, med til den kommende Generalforsamling. Det kunne være en mulighed for at han kan få indtryk af, hvad vi som klub er oppe imod.

Med hensyn til Dansk Sejlunion klubkonference foreslår bestyrelsen, at invitere vores tre juniorledere til konferencen, som afholdes i Vingsted Centret d. 25-26. november.

Afriggerfesten d. 29/10 – 2016 kl. 12:30 i Klubhuset.
Klubben giver: Vin og vand. Kim Føns skaffer
Fadøl gennem Sanne. Brian Lyst skaffer
Festen er med egenforplejning, men det er arrangeret gennem Sanne, at smørrebrød kan bestilles til en favorabel pris á 20 kr pr. stk. Bestillingen foretages gennem bbl.kasserer@gmail.com Senest 2 dage før!

Næste møde mandag d. 9. januar kl.19:00 hos Niels, Åvangen 2a, Skjern

Ref: Niels

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.